Ontstoppen Ede

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Ede

Ontstoppen Ede? Voor veel mensen een herkenbaar probleem: een afvoer of toilet die niet meer doorspoelt. In veel gevallen doen deze problemen zich voor omdat er een verstopping in de riolering zit.

Om zo snel mogelijk van de verstopping af te komen raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele ontstoppingsdienst. Op deze manier houdt u het overlast en de bijkomende ongemakken zo klein mogelijk.

Onze ontstoppers maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines waarmee wij elke verstopping vakkundig en goed kan worden opgelost. Onze ontstoppers hebben zoveel ervaring dat zij precies weten wat er moet gebeuren om de verstopping snel en vakkundig op te lossen.

Heeft u te maken met een verstopping in een afvoerbuis van het rioolwater? En bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf die u hier van af kan helpen? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppen Ede via 0318 201 317!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Ede

Services

Ontstoppingsbedrijf Ede

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0318 201 317

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Ede. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Ede.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Ede en omstreken

Ontstoppingsdienst Ede

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontstoppingsdienst Ede is opgericht in 1992. Vanaf het eerste moment verhelpen wij verstoppingen bij mensen in uw regio!
Ontstoppingsdienst Ede werkt op de volgende manier. Het proces begin bij het maken van een afspraak. Vervolgens komen wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave.

Op het moment dat wij akkoord hebben op deze prijsopgave, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstopping. Wanneer de verstopping is verholpen ruimen wij alles netjes op en laten wij u met een tevreden gevoel achter.

U kunt Ontstoppingsdienst Ede bereiken voor verstoppingen in alles wat op de riolering is aangesloten. Wij kunnen u dus helpen met verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen,stortbak, etc.

Tevens kunt u ons bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden.

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf voor een verstopping? Of wilt u uw riolering laten reinigen, inspecteren, of vervangen? Ontstoppingsbedrijf Ede helpt u graag! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0318 201 317.

Ede Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Ede

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Ede
Afvoer Ontstoppen Ede

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Verstoppingen doen zich voor in veel verschillende vormen en maten. Hierdoor vinden mensen het soms lastig vast te stellen of zij daadwerkelijk te maken hebben met een verstopping.

Ontstoppingsdienst Ede heeft daarom een aantal voorbeelden op een rij gezet, waarin u hopelijk een verstopping kunt herkennen:

  • U kunt uw toilet niet meer doorspoelen
  • U hoort een borrelend geluid uit uw afvoer wanneer u uw toilet doorspoelt
  • Er blijft water in uw keukenafvoer staan
  • De afvoer in uw douchecabine spoelt niet door
  • Het water blijft staan in de gootsteen
  • Er hangt een vieze (riool)lucht in huis

Merkt u één van de bovenstaande voorbeelden op in uw eigen situatie? Dan is de kans heel groot dat u te maken heeft met een verstopping. Onderneem altijd zo snel mogelijk actie om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u een afspraak om uw verstopping te laten verhelpen? Wij kunnen vaak op zeer korte termijn! Bel dan gerust met onze telefoniste via 0318 201 317. Ontstoppingsbedrijf Ede staat voor u klaar!

Een beginnende verstopping

Het ontstaan van een verstopping

Verstoppingen kunnen op allerlei manieren ontstaan. Vaak zien we dat verstoppingen veroorzaakt worden doordat er iets in de afvoer valt en dit vervolgens vast blijft zitten. Vaak raakt een riool of afvoer in dat geval abrupt verstopt.
Het kan ook gebeuren dat een verstopping over een zeer lange periode ontstaat. Dit begint dan vaak met een kleine ophoping die ontstaan is doordat vet of vuil blijft plakken aan de binnenzijde van de afvoerwand of riolering.

Deze ophoping blijft groeien tot deze dusdanig groot is, dat de riolering volledig geblokkeerd wordt. In dat geval heeft het water geen doorgang meer en is er dus sprake van een verstopping. Wij raden u in dat geval aan geen gebruik meer te maken van een verstopping.

Wanneer u dit wel doet blijft er water en andere dingen tegen de afvoer aandrukken. Hierdoor wordt de verstopping alsmaar steviger en hardnekkiger. Naast dat het verhelpen van de verstopping hierdoor moeilijker wordt, kunt u hiermee ook blijvende schade aanrichten aan uw riool of afvoer.

Heeft u het idee dat u te maken heeft met een (beginnende) verstopping? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Ede staan voor u klaar! Neem gerust contact op via 0318 201 317 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Ede Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Ede
Ede Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Ede

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Bij sommige verstoppingen bent u in staat om zelf de verstopping te verhelpen. Belangrijk is dan de juiste methode te kiezen om te zorgen dat u geen onnodige schade aanricht aan uw riool, afvoer of toilet.
Belangrijk is om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Een verstopping die relatief vooraan in de afvoer zit is eenvoudiger te verhelpen. Dieper gelegen verstoppingen zijn vaak hardnekkig en hier kun je lastig bijkomen. Daarom zijn deze verstoppingen lastig om zelf op te lossen.

Wanneer u duidelijk heeft waar de verstopping zich bevindt, moet u zich afvragen waardoor de verstopping is ontstaan. Verstoppingen die ontstaan zijn door een blokkades van vet moet u op een andere manier verhelpen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Er zijn veel methodes beschikbaar waarop u mogelijk uw riool of afvoer kunt ontstoppen. Wilt u meer weten over deze methodes om de verstopping te verhelpen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

Laat u de verstopping liever verhelpen door een vakman? Met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Ede weet u zeker dat uw verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Daarnaast voorkomt u dat u schade aanricht. Neem gerust contact op via 0318 201 317.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het ontstoppen van een verstopping in een riool of afvoer kan op vele verschillende manieren. Op het internet worden hier veel verschillende methodes en producten aangeboden.
Op deze pagina is een selectie van de beste methodes te vinden. Onze loodgieters hebben deze selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u uitgelicht.

Wilt u deze klus liever uitbesteden aan een ervaren ontstopper? Geen probleem! Wij kunnen u hiermee helpen. Wij hebben de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen! U kunt contact opnemen met Ontstoppingsdienst Ede via 0318 201 317.

Ede Ontstoppingdienst
Ede Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Ede
Wc Ontstoppingsdienst Ede

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Zit uw toilet verstopt? Dan kunt u deze misschien verhelpen met de ouderwetse plopper. Dit is een manier die erg goedkoop en ook zeer effectief is! Maak alvorens u begint met het ontstoppen van het toilet, de plopper flexibel door deze enige tijd onder een warme te houden.
Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer. Vervolgens kunt u aan de slag met het ontstoppen. Doe dit aan de hand van het volgende stappenplan. U voorkomt hiermee dat u onnodige schade aanricht aan uw toilet of de riolering.

Zet de plopper op de afvoer van de wc. Het is van belang dat de zuignap goed aansluit op de afvoer, anders werkt de plopper niet. Vervolgens kunt u de steel van de plopper naar beneden drukken en weer naar boven trekken. Dit herhaalt u in een pompende beweging.

In veel gevallen wordt de verstopping niet direct verholpen. In dat geval is het mogelijk dat u dit proces meerdere keren moet herhalen voordat de verstopping naar boven komt.

Het is aan te raden om de blokkade niet weer proberen door te spoelen. In plaats daarvan kunt u de blokkade eruit pakken met rubberen handschoenen aan en vervolgens in de daarvoor bestemde container gooien.

Is het niet gelukt? Maar loopt de wc nog wel door? Dan kunt u ook proberen om de wc door te spuiten met een hogedrukreiniger. Hieronder kunt u meer lezen over deze methode.

Pas wel op dat u niet teveel kracht zet op de leiding aan. Hiermee kunt u de situatie verslechteren. Het gaat bij deze methode voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? In sommige gevallen kunt u dit zelf doen. Een goede en tevens effectieve methode hiervoor is het gebruik van soda en azijn.
Het is mogelijk om verstoppingen in de afvoer te verhelpen met soda en azijn. Soda wordt in sommige gevallen ook wel zuiveringszout genoemd. Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Dit komt door de ontvettende werking van de soda.

U vraagt zich misschien af hoe u te werk moet gaan. Dit is eigenlijk heel erg eenvoudig, Ontstoppingsdienst Ede legt het u graag uit! Doorloop de stappen zorgvuldig om te voorkomen dat u onnodig schade aanricht aan de afvoer of uw riolering.

Schep de soda met een lepel in de afvoer en laat het enkele minuten intrekken. Wanneer het goed ingetrokken is spoelt u de afvoer door met kokend water.

Daarnaast kunt u de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Spoelt het water nog steeds niet goed door en bevindt de verstopping nog steeds in uw afvoer? Dan raden wij u aan een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Is de afvoer wel ontstopt? Dan raadt Ontstoppingsdienst Ede u aan om de afvoer een aantal keer door te spoelen met emmers warm water. U kunt hier eventueel wat afwasmiddel in doen. Hiermee wordt het ook laatste beetje vuil losgeweekt van de afvoerwand.

Ede Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Ede
Ede Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Ede Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt een afvoer ook ontstoppen met een zogeheten ontstoppingsveer. Het nadeel van deze methode is echter dat de stalen ontstoppingsveer schade aan kan richten aan uw afvoer. Wilt u het toch proberen? Hieronder kunt u lezen hoe u de veer effectief gebruikt.
Omdat met deze methode relatief eenvoudig schade aangericht kan worden aan uw riolering, raden wij u aan onze stappen goed te volgen en hier niet vanaf te wijken.

U moet als volgt te werk gaan: Duw de kop van de veer in de afvoer. U kunt langs bochten heen duwen door de veer te draaien en op gevoel te spelen met de veer. Wees hierbij voorzichtig.

Denkt u dat u bij de verstopping bent aangekomen? Dan kunt u de blokkade losmaken van de binnenwand van de afvoer door de veer te draaien, duwen en trekken. Wees voorzichtig.

Wanneer u de verstopping op een correcte manier heeft verhelpen, kunt u een emmer met warm water in de afvoer gieten. Het is aan te raden om hier ook een kopje azijn en soda aan toe te voegen om de afvoer te ontvetten. U zorgt er hiermee voor dat ook de laatste resten vuil loskomen van de afvoerwand.

Niet gelukt? En wilt u dat een ervaren vakman van Ontstoppingsbedrijf Ede u komt helpen met de verstopte afvoer? Neem dan contact op voor een afspraak via 0318 201 317. Wij komen u graag helpen!

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger kan zeker helpen bij het ontstoppen van een verstopping in het riool of afvoer. Tevens is dit wel een manier waar ook risico’s bij komen kijken.

Ontstoppingsbedrijf Ede raadt u aan eerst andere methodes te gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda. Andere methoden zoals een plopper, veer of het gebruik van soda zijn veiliger, probeer dus eerst deze uit.

Hebben de andere methodes geen effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

Stop het uiteinde van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de verstopte afvoer. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Riool Ontstoppingsbedrijf Ede
Ede Ontstoppingbedrijf
Ede Riool Verstopt
Ede Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

U kent ze wel, de chemische ontstoppingsmiddelen die u beloven elke verstopping te kunnen verhelpen. Deze zijn vaak te koop bij bouw- en supermarkten. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Ede raden het gebruik van deze middelen om diverse redenen af.
De meest belangrijke reden dat wij deze afraden is dat deze middelen niet werken. We worden regelmatig gebeld door mensen die reeds ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar nog steeds kampen met een verstopping.

Daarnaast kunnen deze middelen blijven zitten in uw riool of afvoer en vervolgens hard worden of gaat klonten. Dit maakt het alsmaar lastiger de verstopping te verhelpen.

Daarnaast moet u weten dat deze middelen niet goed zijn voor uw riool. Het merendeel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking op de riool- en afvoerbuizen.

Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat. U wordt hierna dus eerder geconfronteerd wordt met verstoppingen of hoge reparatie- of vervangingskosten. Voorkom schade aan uw gootsteen en gebruik deze middelen niet!

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping of een andere storing waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Ede 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het vak! Door middel van onze doeltreffende werkwijze hebben de ontstoppers van Ontstoppingsdienst Ede de meeste verstoppingen in minder dan 45 minuten verholpen!

Op het moment dat u ons inschakelt, ontvangt u altijd voorafgaand aan onze werkzaamheden een prijsopgave. In deze prijsopgave maken wij duidelijk welke handelingen willen uitvoeren, wat wij daarvoor nodig hebben en hoeveel u dit gaat kosten. Wanneer u ons akkoord geeft starten wij direct!

Wilt u een afspraak inplannen voor het verhelpen van uw verstopping? Neem dan telefonisch contact op met onze collega via 0318 201 317.

Ede Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Ede

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Ede
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Ede rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0318 201 317

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Ede

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Ede

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Ede!

Afvoer Ontstoppen Ede

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Ede

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Ede

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Ede

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Ede

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0318 201 317. Het team van Ontstoppingsbedrijf Ede staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Ede te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0318 201 317. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0318 201 317.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0318 201 317.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0318 201 317. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0318 201 317.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Ede uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Ede bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Ede en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Ede? Neem dan gerust contact op via 0318 201 317. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.